Proizvodi

Naši proizvodi iz tvrtke GIA Hrvatska

Važno je da tim GIA Hrvatska ponudi široku paletu proizvoda koja se može savršeno prilagoditi vašim individualnim zahtjevima. Naša ponuda se kreće od pojedinačnih komponenata Vaše benzinske stanice do najmodernije generacije dozatora.

Proizvodi benzinskih postaja za cijelu Austriju

Gia Tankstellentechnik - Illustration Zapfsaeulen

Istakanje goriva

Bilo da je riječ o najmodernijem stupcu s višestrukim proizvodima ili klasičnim jednostrukim i dvostrukim varijantama – dozatorima tvrtke GIA Hrvatska, uvijek su vrhunski.

Zu den Produkten

Illustraition Tankstellen-Kassa Touchscreen Bedienung

POS Sustavi

Visoku iskoristivost koristimo kroz grafičko sučelje i trenutne zaslone osjetljive na dodir. Na taj način našim klijentima nudimo najvišu razinu pouzdanosti podataka i osobne usluge.

Zu den Produkten

Automatisierte Tankstelle - Tankomat

Autofuel

Samo nam recite što vam je potrebno, učinit ćemo to. Od samostalnog rješenja do inačica integriranih u plinsku pumpu, GIA Hrvatska nudi inovativnu tehnologiju za automatske razdjelnike goriva.

Zu den Produkten

LKW und Zapfsäule einer Betriebstankstelle

Benzinska stanica

Od faze planiranja, mi smo vaš partner za sustave za dovod goriva u vašoj tvrtki. Njihove mogućnosti u Hrvatskoj kreću se od jednostavne elektroničke slavine do opreme s autoriziranim kodiranim pristupom.

Zu den Produkten

Illustration Tankstellen-Geräte und Anzeigen

Periferija

U GIA Hrvatska naći ćete sve što je u vezi s punjenjem gorivom. Naša ponuda uključuje sustave za mjerenje razine, pokazatelje cijena, uređaje za punjenje guma i uređaje za punjenje mopeda. Naš stručni tim rado će vas savjetovati.

Zu den Produkten

Tankstellen Technik - Infrastuktur

Druga tehnologija spremnika

Iskoristite naše know-how i osigurajte kvalitetna rješenja za udaljene punionice, poklopce okana, temelje stupova pumpi i granice otoka – GIA Austria je vaš partner u Austriji.

Zu den Produkten

Illustration Gebrauchtgeräte für Tankstellen

Polovna oprema

Trebate li jeftinu rabljenu opremu za vašu benzinsku postaju? Obratite se GIA Hrvatskoj, nudimo vam visokokvalitetnu i spremnu za uporabu opremu za benzinske postaje i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

Zu den Produkten

Beleuchtungen auf Tankstellen

Upravljanje energijom

Stručni savjeti, planiranje i izvođenje Vaših individualnih zahtjeva za rasvjetom – to je usluga GIA Hrvatska za Vašu benzinsku postaju ili vozni park u Hrvatskoj.

Zu den Produkten

Tankstellen Automatisierung - Schaltschrank

Automatizacija tehnologije

Električne aplikacije planiramo i razvijamo točno prema zahtjevima naših kupaca. S desetljećima know-how-a i trenutnim znanjem savjetujemo vam da pronađete optimalno rješenje.

Zu den Produkten

GIA Hrvatska – Vaš partner za proizvode na benzinskim postajama u Hrvatskoj

Nazovite nas ili nam pošaljite e-mail sa svojim zahtjevom.