Tvrtka

GIA Grupa – vaš puni pružatelj usluga od 1957

S desetljećima iskustva, mi stojimo za najvišu kvalitetu vaše tvrtke u naftnoj, kemijskoj i petrokemijskoj industriji. Mi smo vaš puni pružatelj usluga za tehnologiju benzinskih postaja i uključujemo sve glavne naftne tvrtke i mala i srednja poduzeća kao naše klijente.

Vaše zadovoljstvo nam je važno, stoga se oslanjamo na individualnu uslugu, osobne savjete te preciznost i pouzdanost u planiranju i implementaciji.

Stručnjaci za izgradnju benzinskih postaja

Naš tim stručnjaka osigurava optimalnu dostupnost vaših sustava spremnika u cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu. Veliki broj uslužnih centara diljem Austrije i međunarodno u jedanaest zemalja osigurava nacionalnu i učinkovitu uporabu na lokalnoj benzinskoj postaji.

GIA upravljanje kvalitetom vaše benzinske postaje

Možemo vam ponuditi visokokvalitetne proizvode i usluge jer se stalno poboljšavamo. Imamo značajne certifikate koji potvrđuju uspješno upravljanje kvalitetom u GIA Hrvatskoj.

GIA Technology Group trenutno radi za vas u 12 zemalja. Više od 50 godina iskustva svakodnevno možemo iskoristiti za nesmetan rad benzinskih postaja. Poznati proizvođači jamče visoku kvalitetu proizvoda, gustu servisnu mrežu i pristupačnost čak iu akutnim slučajevima!

Nazovite nas ili nam pošaljite e-mail sa svojim zahtjevom.